Bio-Ház Team Kft.

Bio-Ház Team Kft.A Bio-ház Team Kft. 2001 februárjában alakult. Tulajdonosai magánszemélyek, magyar állampolgárok. A cég alapításával egyidejűleg a lipóti telephelyünkön megkezdtük a gerendaházak és tartozékaik gyártására alkalmas famegmunkáló üzem építését. Az üzem két év alatt épült fel és 2003 októberében megkapta a szükséges működési engedélyeket is.

Munkánkat alkalmazottaink és állandó szerződéses alvállalkozóink végzik. A házak helyszíni szerelése igen rövid idő alatt, szigorú menetrend szerint történik. Munkatársaink ezt minden pillanatban szem előtt tartják, saját és egymás munkáját is könnyebbé téve ezzel.

Fő profilunk a faváz szerkezetes – elsősorban gerenda és könnyűszerkezetes – házak építése. Filozófiánk szerint nem törekszünk minél több ház megépítésére, inkább a házak minőségét és ezzel együtt megrendelőink elégedettségét tartjuk szem előtt.

Fontos szempont, hogy lehetőleg Önnek, mint megrendelőnek a házra vonatkozó kívánságait teljesítsük, hiszen Ön fog a házban élni, és csak akkor fogja magát jól érezni hosszú távon benne, ha az olyan lett, amilyennek Ön szerette volna. Ebben nagy segítséget ad, hogy fából szinte mindent meg lehet csinálni, az építési rendszer igen nagy szabadságfokkal rendelkezik.

Kollégáink természetesen segítik Önt a – lakhatósági és anyagi szempontokból egyaránt – legoptimálisabb elrendezés kialakításában. Cégünk szeretné munkájával az Ön döntését és otthon teremtését megkönnyíteni.

Miután az igényei szerinti házát megterveztük, elkészítjük az engedélyezési tervet, szükség szerint a kiviteli terveket is.

A napelem és a napkollektor igény szerinti kivitezetését is tudjuk vállani!

Amennyiben az épület alá pincét, garázst, stb. kíván építeni, az engedélyezési terv keretében megtervezzük, illetve igénye szerint alvállalkozónk által, külön szerződés alapján megépítjük.

A ház minőségének a titka a felhasznált építőanyagokban és azok tulajdonságaiban rejlik. Cégünk ezeknek az anyagoknak a kiválasztásában nagyon lelkiismeretes és kritikus, mivel azt akarjuk, hogy Ön elégedett legyen, egészségesen és kényelmesen lakjon.

Épületeinkben az építés-élettani, biológiai szempontoknak ugyan olyan szerepük van, mint az előírt normáknak (statika, hang- és tűzvédelem), a tervezés és a kivitelezés során ezeket messzemenőkig szem előtt tartjuk. Az alkalmazott korszerű technológia és a felhasznált anyagok lehetővé teszik egy jó minőségű, nagy értékű termék kedvező áron történő előállítását.

Építési rendszerünk a hazai szabványokat és előírásokat kielégítik. Az épületek hőszigetelése lényegesen nagyobb, mint amit a Magyar Szabvány előír és megkövetel, így jelentős fűtési energia megtakarítás érhető el.

Cégünk Önnek nemcsak az épület tervezése során ad nagy szabadságot, hanem a kivitelezés során is. Ön eldöntheti, hogy milyen készültségi fokkal – szerkezet készen, vagy kulcsrakészen – rendelje meg Otthonát. Biztosítjuk Önnek azt a lehetőség, hogy mindent egy helyen rendelhet és kaphat meg.