Vállalási feltételek

Vállalási feltételek

Szolgáltatásainkat vállalkozási szerződés keretein belül veheti igénybe. A folyamat az épület megtervezésével kezdődik. Ennek érdekében egy előszerződést kötünk Önnel.

Az előszerződés az Ön részéről egy ház építtetésre vonatkozó szándéknyilatkozatot jelent, cégünk részéről pedig az épület tervezésének elvégzését az Ön igényei alapján. Az előszerződés tartalmaz egy fix 1.000.000 forintos biztosítékot.

Ez az összeg fedezi a tervezési díjat, valamint foglalóul szolgál az Ön házának a gyártási ütemtervben szükséges idő biztosítására. Megrendelés esetén a szállításra és a kivitelezésre vállalkozási szerződést kötünk. A szerződés aláírásával egyidejűleg előleget kérünk, melynek mértéke a típustól függően a teljes építési költség 30%-a.

A további fizetési ütemek és egyéb kiegészítő megállapodások a szerződésben kerülnek rögzítésre. A teljes kivitelezés határideje a szerződés aláírásától számított 6-8 hónap, mely az épület nagyságától függ.

Mivel az épület helyszíni szerelése rövid idő alatt, szigorú menetrend szerint történik, ezért a szerződésben rögzített fizetési ütemezés betartása kiemelt fontosságú. Az egyes munkafázisok és anyagszállítások szinte napra és órára vannak előre ütemezve.

A vállalkozási szerződésben ehhez az ütemezéshez igazítjuk a fizetési ütemeket is, így a fizetési késedelmek az építkezés időbeni ütemezését is felboríthatják, fennakadást és késedelmet okozva ezzel.